Philippe Heerinckx

Medisch adviseur en supervisor

Gepassioneerd door tactische geneeskunde werd Dr. Heerinckx in 2017 medisch adviseur voor Auriex.

 

Dr. Heerinckx ontwikkelt medische protocollen, richtlijnen en best practices voor Auriex medische programma's, implementaties en operationele teams.

Hij is een consultant voor de "Faculteit voor Tactische Geneeskunde" en houdt toezicht op alle medische aspecten van de medische cursussen van Auriex, inclusief die in de tactische geneeskunde, maar ook eerste hulp goedgekeurd door het Ministerie van Arbeid in België.

 

Dr. Philippe Heerinckx behaalde zijn medische graad in 2001 aan de Université de Louvain (België) en behaalde zijn doctoraal in spoedeisende geneeskunde in 2010. Tijdens zijn opleiding was hij resident in het ziekenhuis Universiteit van Leuven (België), Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Aalst (België) en Universitair Ziekenhuis van Lausanne (Zwitserland). Hij behaalde in 2008 een masterdiploma rampenbeheersing en een master in ziekenhuismanagement en gezondheidsbeleid in 2012 aan de universiteit van Leuven.

 

Hij was hoofd van de spoedeisende hulpafdeling van het AZ Delta-ziekenhuis in Roeselare (België) van 2012 tot 2015 en werkt momenteel als spoedeisende arts in het AZ Maria Middelares-ziekenhuis in Gent (België).

 

Hij werkt ook als een onafhankelijke strategische consultant om de klinische operaties in spoedeisende hulpafdelingen en in het ziekenhuis te verbeteren. Hij is een faculteitslid van het International Emergency Leadership Institute en lid van de Europese TacMed-faculteit.

Siege social:

 

Avenue Louise 143/4

1050 Bruxelles

   

Siege d’exploitation:

    

Avenue Franklin Roosevelt 134

1050 Bruxelles

Info@auriex.be

  

+32 473 79 11 85

+32 486 79 68 75

SUIVEZ-NOUS

  • Blanc Facebook Icône
  • Blanc Icône Instagram
  • Blanc LinkedIn Icône

© 2019 Auriex. Developed by POD people marketing

Mentions légales