Maxime Fuentes 

President - Chief Executive Officer

Maxime is mede-oprichter van Auriex die instaat voor de strategische en operationele aspecten van het bedrijf. Ervaren in veiligheid en beveiliging, hij zorgt regelmatig voor de bescherming van persoonlijkheden in de meest onstabiele gebieden van de wereld. De betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en toewijding zijn essentiële sleutels voor het voortdurend ontwikkelen van innovatieve technieken.

 

Creatief en veelzijdig, Maxime creëert effectieve en moderne processen in de wereld van de tactische geneeskunde. Voor hem is het trainen van een maximum aan mensen in de tactische geneeskunde een novum maar vooral een noodzaak. A fortiori na de dramatische aanslagen van de afgelopen jaren, gepleegd over de hele wereld. Met zijn kennis van het vakgebied en zijn vaardigheden, hief hij Auriex op tot een niveau van uitmuntendheid in slechts een paar jaar.

 

Van het ministerie van Defensie in de eenheid "Aidman Special Operations" werkt Maxime vele malen in Afghanistan, Libanon en de meest onstabiele Afrikaanse landen. Gedecoreerd als onderdeel van zijn militaire carrière is hij vandaag een veelzijdige ondernemer. En zijn ervaring plaatsen als een garantie voor het succes van Auriex.

 

Maxime geniet vooral van buiten zijn. Hij is een cross-fit, duiker en parachutist en geniet van het delen van maaltijden met zijn beste vrienden. Vaak als onderdeel van zijn missies, brengt hij veel tijd door met zijn gezin.

Siege social:

 

Avenue Louise 143/4

1050 Bruxelles

   

Siege d’exploitation:

    

Avenue Franklin Roosevelt 134

1050 Bruxelles

Info@auriex.be

  

+32 473 79 11 85

+32 486 79 68 75

SUIVEZ-NOUS

  • Blanc Facebook Icône
  • Blanc Icône Instagram
  • Blanc LinkedIn Icône

© 2019 Auriex. Developed by POD people marketing

Mentions légales