Carlo Everaerts

Expert explosif et specialiste en effet spéciaux

Carlo, voormalig lid van de Belgische strijdkrachten EOD, vervoegde het Auriex-team als een consultant gespecialiseerd in IED-gebruik in het Midden-Oosten en explosieven. Carlo kreeg interesse in Auriex omdat hij zijn horizon binnen het medische veld verbreedde.

Carlo is een gekwalificeerde tactische medicus en opgeleide PHTLS-provider, die zowel ervaring heeft met zijn tijd in het leger als na zijn carrière in uniform, waar hij werkte als een gewapende diplomatieke veiligheidsagent voor verschillende ambassades.

 

Carlo is een echte specialist en gebruikt zijn chemie- en engineeringachtergrond om gespecialiseerde trainingsassistenten te creëren voor Auriex medische cursussen, HEAT-cursussen en specifieke lessen voor overheidsorganisaties. Carlo is nog steeds actief als Embedded Tactical Medic en doceert ook voor Auriex-klanten en interne medewerkers van Auriex.

 

Carlo is zeer gepassioneerd door tactische geneeskunde en werkt aan vrijwilligersprojecten om politieagenten veilig te houden. Daarnaast is Carlo een gelicenceerde vuurwapenhouder en gebruikt hij zijn vrije tijd om zowel pistool- als lange afstandsgeweren te schieten. Als echte familieman brengt Carlo zijn jarenlange ervaring ook ten goede aan de Auriex-familie.

Siege social:

 

Avenue Louise 143/4

1050 Bruxelles

   

Siege d’exploitation:

    

Avenue Franklin Roosevelt 134

1050 Bruxelles

Info@auriex.be

  

+32 473 79 11 85

+32 486 79 68 75

SUIVEZ-NOUS

  • Blanc Facebook Icône
  • Blanc Icône Instagram
  • Blanc LinkedIn Icône

© 2019 Auriex. Developed by POD people marketing

Mentions légales